2021-2022 güz ve bahar döneminde Erasmus Hareketliliğine katılmak isteyen öğrencilerimiz için dil sınavı 7 Şubat 2021 tarihinde çevrimiçi olarak yapılacaktır.
Salgın nedeniyle, fiziksel sınav yapılamaması nedeniyle, yabancı dil sınavı çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Geçmiş yıllardan farklı olarak, bu yıl öncelikle öğrenim hareketliliği başvuruları alınacak ve sonra “sadece bu hareketliliğe başvuran adaylara yönelik” olarak yabancı dil sınavları yapılacaktır. Aynı yöntem daha sonra staj ve personel hareketlilikleri için gerçekleştirilecektir. Dolayısıyla, yabancı dil sınavına girmek için bir hareketliliğe başvurmuş olmak gerekecektir.
Koordinatörlüğümüzce düzenlenecek merkezi sınava başvuracak adaylar, öğrenim / staj / personel hareketliliği başvuruları esnasında “Merkezi sınava girmek ve bu puanı kullanmak istiyorum” seçeneğini işaretleyip, dil tercihlerini yapmalıdırlar.

Tüm öğrencilerimize duyurulur.