AB Eğitim Programları Koordinatörlüğümüzün danışmanlığında faaliyet gösteren Erasmus Öğrenci Topluluğumuzun üyesi bulunduğu “Erasmus Student Network International”ın bu yılki genel kurulu, Üniversitemizin de dahil olduğu organizasyonla 16-20 Nisan 2015 tarihleri arasında Ankara’da ve yaklaşık 800 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilecektir. Bu etkinliğin önemli bir bölümü olan “Yurtdışı İş ve Staj Fırsatları Fuarı – Infomarket” 17 Nisan 2015 tarihinde 12:30 – 17:00 saatleri arasında Fen Fakültesi (Tandoğan Yerleşkesi) A Blok’ta düzenlenecektir. Sözkonusu etkinlik kapsamında 37 farklı ülkeden 473 üniversiteyi temsil eden öğrenciler tanıtım masaları açacaklar, ayrıca yurtdışı eğitim konularında uzman kurum ve kuruluşlar sunumlar yapacaklardır. Erasmus ve diğer yurtdışı eğitim, staj ve çalışma olanakları hakkında bilgi sahibi olmak isteyen tüm öğrencilerimiz, personelimiz ve koordinatörlerimiz etkinliğe davetlidir.
Etkinliğin tüm programına, aşağıdaki bağlantı adresinden erişmek mümkündür.
Saygı ile duyurulur.
AB Eğitim Programları Koordinatörlüğü